Üniversitemiz lisans programlarını onur, yüksek onur, derece veya üçüncülük derecesinden daha yüksek AGNO ile bitiren bütünleşik doktora programlarımıza kayıt yaptırmak isteyen adaylarımız hakkında (Güncelleme Tarihi: 25.01.2022)

29.12.2021 tarihinde değişiklik yapılan Yıldız Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Senato Esasları uyarınca, Üniversitemiz lisans programlarını ONUR, YÜKSEK ONUR, DERECE veya DERECEDEN DAHA YÜKSEK AGNO ile bitiren mezunlarımız tercih ettikleri bir BÜTÜNLEŞİK DOKTORA programına kontenjan açılmış olması ve bütünleşik doktora asgari şartlarını sağlamaları şartıyla kontenjan dışı SINAVSIZ kayıt yaptırabileceklerdir.

Kimler Başvurabilir:

1. Üniversitemiz lisans programlarını 2020-2021 akademik yılında veya takip eden yaz sürecinde derece veya üçüncülük derecesinden daha yüksek AGNO ile bitiren mezunlarımız

2. 2021-2022 Güz Döneminde Üniversitemiz lisans programlarını onur veya yüksek onur derecesi ile bitiren mezunlarımız

Başvuru Tarihleri:

Başlangıç: 3 Ocak 2022

Bitiş Tarihi: 31 Ocak 2022 (Saat: 15.00) 07 Şubat 2022 (Saat: 15.00) tarihine kadar uzaltılmıştır.

Başvuru Nasıl Yapılır:

FBE’ye şahsen başvuru (3 Ocak 2022-07 Şubat 2022-saat 15:00) veya

Lisansüstü online başvuru (lisansustu.yildiz.edu.tr) sisteminden  (15 Ocak 2022-07 Şubat 2022-saat 15:00)

Gerekli Belgeler:

·         Başvuru yapmak istediği Bütünleşik Doktora Programını belirten Dilekçe

·         T.C. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı

·         1 Adet Fotoğraf

·         Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alınmış onur, yüksek onur, derece veya üçüncülük derecesinden daha yüksek AGNO ile mezun olduğunu belirten belge

·         Lisans Diploması

·         Lisans Transkripti