2022-2023 Bahar Dönemi Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri Hakkında

2022-2023 Bahar Dönemi Eğitim-Öğretim Süreçleri Hakkındaki Hususlar aşağıda yer almaktadır:

• Tüm lisansüstü programlarımızın eğitim-öğretim faaliyetleri uzaktan öğretim yöntemiyle çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

• Ara sınav ve final sınavlarının yapılış şekli ile ilgili kararlar ilerleyen tarihlerde alınarak açıklanacaktır.

• Kampüslerimiz, öğrencilerimizin kullanımına açık olacaktır. Derslikler, kütüphane, laboratuvarlar, bilgisayar ve internet altyapısının öğrencilerimiz tarafından kullanılması sağlanacak olup yemekhane açık olacaktır.

• Lisansüstü programlarımızda uygulamalı öğretim yapılması gereken durumlarda, proje ve tez çalışmaları hem uzaktan hem de yüz yüze olarak gerçekleştirilebilecektir.

• Doktora Tez İzleme Toplantıları ve Doktora Yeterlik Sınavları (Doktora Yeterlik Sınav Takvimi ve sınavların yapılış şekli ile detaylı bilgi ayrıca ilan edilecektir.) hem uzaktan hem de yüz yüze yapılabilecektir.

• Yüksek Lisans ve Doktora Tez Savunma Sınavları yüz yüze gerçekleştirilecek olup mazeret durumunda talep edilmesi halinde savunmaların çevrim içi gerçekleştirilmesine imkan sağlanacaktır.

• Talep eden öğrencilerimizin 2022-2023 Bahar Döneminde kayıt dondurabilecek ve bu süre azami öğrenim sürelerinden sayılmayacaktır (Kayıt dondurma talepleri için son başvuru tarihi 17.03.2022 olup ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.) .