COVID-19 Küresel Salgın Sebebiyle Kayıt Dondurma veya Ek Süre Talebinde Bulunan Öğrencilerin Başvuru Sonuçları Hakkında

COVID-19 Salgın endişesi sebebi ile; lisansüstü online sistemimizden İlan edilen başvuru tarihlerinde kayıt dondurma veya ek süre talebinde bulunan öğrencilerimize dair kararlar 05.05.2021 tarihli Enstitü Yönetim Kurulu toplantısı ile alınmıştır. Başvuru yapan öğrencilerimiz başvuru yaptıkları lisansustu.yildiz.edu.tr sistemine giriş yaparak talep işlemleri kısmından başvuru kabul durumlarını kontrol edebilirler. Kayıt dondurma ve ek süre talepleri kabul edilmiş olan öğrencilerimizin listesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığımıza iletilmiş olup en yakın zamanda GSIS öğrenci otomasyon sistemine işlenecektir.