Doktora Öğrencileri ve Doktora Sonrası Araştırmacılar için YTÜ Davutpaşa Kampüsünde bulunan Yurtlarımıza Başvurular Başladı!

Doktora öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılar için Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünde bulunan yurtlarımıza başvurular başladı. Doktora öğrencilerimiz ve doktora sonrası araştırmacılarımız başvuru belgelerini 25 Ekim 2021 Pazartesi gününe kadar doktorayurt@yildiz.edu.tr e-posta adresine göndererek başvurularını yapabilirler.

 

Başvuru için İstenen Belgeler

1.      İkamet belgesi (e-devlet) (T.C. vatandaşları için),

2.      Adli sicil kaydı (e-devlet) (T.C. vatandaşları için),

3.      Yabancı uyruklu öğrenciler için emniyet makamlarından alacakları oturma izni belgesi ile pasaportunun tasdikli fotokopisi,

4.      Öğrenci Belgesi (Disiplin cezası durumunu gösteren belge-Öğrenciler için),

5.      Yurtta kalma gerekçesini içeren, danışmanından alınacak referans mektubu (doktora öğrencisi ve doktora sonrası araştırmacılar için)

6.      Akademik Özgeçmiş (Doktora öğrencisi ve Doktora Sonrası Araştırmacılar için),

7.      Doktora Sonrası Araştırmacı olduğuna dair ispatlayıcı belge (Araştırma-Planlama Rektör Yardımcılığı / Uluslararası Ofis’ten alınacak onaylı belge),

8.      Uluslararası iş birliği kapsamında yürütülen faaliyetlerde görev alan öğrenciler için görev aldıkları faaliyete dair Uluslararası Ofis’ten alınacak onaylı belge.

 

Başvuru Şekli

Başvuru belgelerinizi .zip/.rar dosyasında sıkıştırarak doktorayurt@yildiz.edu.tr e-posta adresine gönderiniz.

 

Başvuru Tarihleri

Başvuru Başlangıç: 18 Ekim 2021 Pazartesi

Başvuru son tarihi: 25 Ekim 2021 Pazartesi

 

NOT: Başvuru belgelerinde hata eksik olmayan öğrenci ve araştırmacılarımız 48 saat içinde “başvurunuz tarafımıza ulaşmıştır” geri dönüşü alacaklardır. Geri dönüş almayan başvuru sahiplerinin belgelerini tekrar gözden geçirip göndermeleri gerekmektedir.