FBE Grad Talks XV-Applications of Artificial Intelligence in Detecting Money Laundering in Financial Institutions

Enstitümüz tarafından düzenlenen "Grad Talks" serisinin on beşinci semineri 03 Kasım 2021 Çarşamba günü Saat 17.00'da Zoom üzerinden yapılacaktır. Grad Talks Seminer Serisinin on beşinci konuğu, Yapay zeka tabanlı kara para aklama karşıtı hizmetler sunan H3M şirketnin Yönetici Ortağı Dr. Tolga Kurt olacaktır. Detaylı bilgi aşağıda sunulmuştur. Konu ile ile ilgilenen tüm paydaşlarımız davetlidir.

Seminer Konusu: Applications of Artificial Intelligence in Detecting Money Laundering in Financial Institutions

Tarih: 03.11.2021 - Saat: 17.00

Kayıt için: gradtalks.yildiz.edu.tr

Konuşmacının Özgeçmişi