Doktora Öğrencileri ve Doktora Sonrası Araştırmacılar için Yurt Başvuru Sonuçları Hakkında

Doktora öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılar için Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünde bulunan yurtlarımız için başvurular değerlendirilmiş olup sonuçlara aşağıda belirten linkten ulaşılabilmektedir.

Başvuru Sonuçları için Tıklayınız

Yurda yerleşen öğrencilerin aşağıda belirtilen kayıt evrakı ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yurtlar Şube Müdürlüğüne (Çağdaş Yaşam Sennur-Selçuk Öztap Kız Öğrenci Yurdu) başvurmaları gerekmektedir.

Yurda Yerleşirken Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

Yurtlarda kalacak öğrencilerimizden aşı programına dahil olup yurtlara girişten en az 15 gün önce ikinci aşısını olanlar dışındakilerden en fazla 72 saat önce alınmış negatif sonuçlu bir PCR testinin ve haftada iki kez PCR testinin yenilenip yurt idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde, öğrencinin yurda girişi yapılamayacaktır.

Yurtlara kayıt tarihleri 08-20 Kasım 2021 olarak belirlenmiştir. Detaylı bilgi için: +90 212 383 40 86

1.      Onaylı öğrenci belgesi [(Doktora Öğrencileri için) Bir hafta içerisinde idareye teslim edilmesi gerekmektedir.]

2.      Sağlık raporu (Yurtta kalmasında sakınca yoktur ibaresi olmalıdır.)

3.      Hepatit B-C tahlilleri

4.      Akciğer grafisi

5.      Sabıka kaydı (E-devletten)

6.      İkamet belgesi (E-devletten)

7.      Nüfus kayıt örneği

8.      Kimlik fotokopisi

9.      Öğrenci kimlik kartı fotokopisi (Öğrenciler için)

10.    4 adet fotoğraf

11.    Yabancı uyruklu öğrenciler için emniyet makamlarından alacakları oturma izni belgesi ve pasaportun tasdikli fotokopisi

12.     Doktora Sonrası Araştırmacı olduğuna dair ispatlayıcı belge (Araştırma-Planlama Rektör Yardımcılığı / Uluslararası Ofis’ten alınacak onaylı belge)

13.     Depozito ve aidat ödemeleri ilk girişte yapılacak olup dekontlar idareye teslim edilecektir.

14.     Yurt depozito ücreti: 1210 TL, Yurt aidatı: 605 TL

Şube Adı IBAN No Hesap Adı
LEVENT/İSTANBUL GİRİŞİMCİ ŞUBE TR900001002250447846845466 DAVUTPAŞA KIZ YURDU AİDAT HESABI
LEVENT/İSTANBUL GİRİŞİMCİ ŞUBE TR630001002250447846845467 YURT DEPOZİTO HESABI