Yıldız Teknik Üniversitesi Doktora Tez Ödülleri Başvurularının Uzatılması Hakkında

Yıldız Teknik Üniversitesi Doktora Tez Ödülleri başvuruları 25 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlamıştır. 01.01.202029.06.2022 tarihleri arasında doktora savunma sınavı başarıyla tamamlanmış ve ciltli tez teslimi gerçekleştirilmiş olan doktora tezleri için yapılan başvurular değerlendirilmeye alınacaktır.

Doktora Tez Ödülleri kapsamında doktora tez çalışmalarıyla bilimsel, teknolojik, sosyal ve kültürel açıdan katkı sağlayan tez sahipleri ve danışmanları ödüllendirilmektedir.

Başvurular, Mühendislik Temel Alanı, Mimarlık Temel Alanı, Temel Bilimler ve Sosyal Bilimler alanlarında kabul edilecek olup başvurular 29.06.2022 (Saat: 23.59) tarihinde sona erecektir.

Başvuru ve detaylı bilgi için Tıklayınız.