2022-2023 GÜZ DÖNEMİ 100-2000 YÖK DOKTORA BURSU SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI HK.

2022-2023 GÜZ YARIYILI 100-2000 YÖK DOKTORA BURSLARI ÖNCELİKLİ TEMATİK ALAN MÜLAKAT DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AŞAĞIDAKİ TABLODA SUNULMUŞTUR.

YENİ KAYIT OLACAK OLAN "ASIL" BURSİYER ADAYLARININ 23.09.2022 CUMA GÜNÜ EN GEÇ SAAT 16.00'a KADAR ENSTİTÜMÜZ ONLINE BAŞVURU SİSTEMİ ÜZERİNDEN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELERİ MESAJ GÖNDERME KISMINDA İLGİLİ KATEGORİ BAŞLIĞI ALTINDA "2022-2023 GÜZ YARIYILI 100/2000 YÖK DOKTORA BURSLARI KESİN KAYIT BELGE YÜKLEME" EK OLARAK YÜKLEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

KAYITLI OLAN DOKTORA ÖĞRENCİLERİMİZİN İŞLEMLERİ ENSTİTÜMÜZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR!

Aşağıdaki belgeler, online başvuru sisteminde (lisansustu.yildiz.edu.tr) mesaj bölümünde, mesaj kategorilerinden "2022-2023 GÜZ YARIYILI 100/2000 YÖK DOKTORA BURSLARI KESİN KAYIT BELGE YÜKLEME" başlığı seçilerek yüklenmelidir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Doktora programlarına Yüksek Lisans derecesi ile kayıt yaptıracak olan adaylar için:

Doktora

1. E-devlet Mezuniyet Belgesi
  2. Lisans Diploması
  3. Lisans Transkripti
  4. Yüksek Lisans Diploması
  5. Yüksek Lisans Transkripti
  6. ALES veya GRE Belgesi
  7. Yabancı Dil Belgesi
  8. Yurt dışında bulunan üniversitelerden mezun olanlar için Denklik Belgesi
  9. Nüfus Cüzdanı