Lisansüstü Derslerin Online Yapılması Hakkında

YÖK'ün ve Üniversite Senatosunun almış olduğu karar ile lisansüstü dersler online olarak https://online.yildiz.edu.tr/ üzerinden gerçekleştirilecektir.

 

https://online.yildiz.edu.tr/ sistemine giriş için;

Email alanında yildiz.edu.tr veya std.yildiz.edu.tr  uzantılı e-posta adresleriniz ve bu e-postaya ait şifreleriniz  kullanılmalıdır. OBS/USIS/GSIS vd. şifreleri kullanılmamalıdır.

Giriş sorunu yaşıyorsanız aşağıdaki adımları izleyiniz:

1- @yildiz.edu.tr / @std.yildiz.edu.tr ile biten e-postanıza ait mail kutunuza http://mail.yildiz.edu.tr adresinden giriş yapabildiğinizden emin olun.

2- http://mail.yildiz.edu.tr adresinden mail kutunuza giriş yapamıyorsanız, mail şifrenizi https://passwordreset.microsoftonline.com/ adresinden sıfırlayınız/yenileyiniz.

3- Şifre sıfırlama/yenileme yapamıyorsanız ya da başarılı bir sonuca ulaşamadıysanız Bilgi İşlem biriminden https://teknikdestek.yildiz.edu.tr/ adresinden yardım talebinde bulununuz.

4- Mail şifrenizden emin olduktan sonra https://online.yildiz.edu.tr/ adresine mail adresiniz ve mail adresinize ait şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Buna rağmen giriş sorunu yaşarsanız online.yildiz.edu.tr adresinde henüz hesabınız tanımlanmamış olabilir. Bu durumunda uzem@yildiz.edu.tr adresinden UZEM birimine ulaşınız.