2023-2024 Güz Dönemi Tezsiz Programlarımızın Değerlendirme Sonuçları

 

2023-2024 Güz Dönemi Tezsiz Program Başvuruları Değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Adaylarımızın başvuru yapmış oldukları programlara ait aday değerlendirme listelerindeki sıralamaları adaylarımızın Lisans AGNO değerlerine göre sistem tarafından otomatik olarak belirlenmiştir.

Tüm adaylarımız 2023-2024 Güz Dönemi Tezsiz Program Başvuruları Değerlendirme Sonuçlarını OBS sistemine giriş yaparak görüntüleyebilirler. OBS sistemi için Tıklayınız. Ayrıca, aşağıdaki linki tarayıcınıza kopyalayarak da OBS sistemine erişebilirsiniz: https://obs.yildiz.edu.tr/oibs/ina_app/

Asıl kayıt hakkı kazanan adaylar, 26.09.2023 – 28.09.2023 (12.00) tarihleri arasında öğrenim ücretlerini ödeyerek OBS üzerinden kayıtlarını çevrim içi olarak KENDİLERİ yapacaklardır. Sisteme giriş yaparak verilen süre içerisinde kaydını gerçekleştirme sorumluluğu adayın kendisine aittir.

İkinci öğretim Tezsiz YL programlarına kaydolacak adayların kayıt olabilmeleri için:

  1. OBS başvuru sisteminden yerleştirilme durumlarına bakarak aday öğrenci numaralarını öğrenmeleri gerekir.
  2. İş bankası ATM’leri veya internet bankacılığı eğitim ödemeleri kısmından aday öğrenci numaraları ile dönemlik ücretlerini 28.09.2023, saat 12:00’ye kadar ödeyerek OBS başvuru sisteminden kayıt yapmaları gerekmektedir. Program ücretleri toplam iki taksit halinde ödenecektir. Toplam program ücretleri için tıklayınız.

OBS kayıt kılavuzu için Tıklayınız

OBS başvurularınızla ilgili sorunlarınız için lisansustu.yildiz.edu.tr sisteminde yer alan mesaj kategorisinden "OBS lisansüstü başvuru sorunları" mesaj kategorisini kullanınız. Mesaj göndermek için Tıklayınız.