2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Ek Kayıt Hakkı Kazananların Listesi

-Ek Kayıt Hakkı Kazananların Listesine ulaşmak için tıklayınız.

-Kesin Kayıt Hakkı Kazanan adaylar 03 Eylül Perşembe günü 9.00-12.00 ve 13.00-15.00 saatleri arasında F-55 numaralı odada (Fen Bilimleri Enstitüsü Binası-YILDIZ KAMPÜSÜ) kayıt yaptırabilirler.

Kayıt için Gerekli Belgeler:

1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Diplomanın ASLI görülüp, fotokopisi teslim alınacaktır)

-Başka bir yükseköğretim programında kayıtlı olan öğrenciler, bu kurumdan aldıkları onaylı diploma fotokopisi ile başvuruda bulunabilirler.

-Diploması hazır olmayan öğrenciler Mezuniyet Belgesinin aslı ile kayıt yaptırabilirler.

-Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler, YÖK’ten alınmış Diploma Eşdeğerlik Belgesi getirmelidirler.

2) Transkriptin Aslı ve Fotokopisi

3) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4) Katkı Payının Yatırıldığına dair dekont

5) Bir Adet Fotoğraf (fotoğrafların arkasına ad, soyad, kazanılan program adı yazılmalıdır)

6) Ales Belgesi

7) TÖMER Belgesi (Sadece Türkçe Programlara başvuran Uluslarası Öğrenciler için)

Not:

-Katkı payı miktarları için buraya tıklayınız.

(Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi, Hesap No: TR790001002250447846845470)

-Katkı payını EFT olarak yatıracak olanlar Alıcı adı kısmına "Yıldız Teknik Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı" yazmalıdır.