2015-2016 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Sonuçları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI

2015-2016 Bahar Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarımıza Asil/Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler; başvurmuş oldukları anabilim dallarına göre aşağıda ilan edilmiştir.

Asil Kayıtlar27-29 Ocak 2016 tarihleri arasında Yıldız Kampüsü' nde, Fen Bilimleri Enstitüsü Binasında (F-Blok), F-40 numaralı salonda 9:00-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Eğer Asil Kayıtlardan sonra boş kontenjan kalırsa; bu programlar (ve boş kontenjan sayıları) 01 Şubat 2016 Pazartesi günü internet sayfamızda ilan edilecek, 02-05 Şubat 2016 Tarihleri arasında Yedek Kayıtlar alınacaktır. Ayrıntılı Akademik Takvimimiz için lütfen tıklayınız.

SONUÇLAR

Biyomühendislik Anabilim Dalı

Elektrik Mühendisliği Anabilim Dalı

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Anabilim Dalı

Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı/İş Güvenliği

İlköğretim Anabilim Dalı/Fen Bilgisi Eğitimi

İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı/Yapı İşletmesi

Kayıt için Gerekli Belgeler

1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Diplomanın ASLI görülüp, fotokopisi teslim alınacaktır)

-Başka bir yükseköğretim programında kayıtlı olan öğrenciler, bu kurumdan aldıkları onaylı diploma fotokopisi ile başvuruda bulunabilirler.

-Diploması hazır olmayan öğrenciler Mezuniyet Belgesinin aslı ile kayıt yaptırabilirler.

-Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler, YÖK’ten alınmış Diploma Eşdeğerlik Belgesi getirmelidirler.

2) Transkriptin Aslı ve Fotokopisi

3) Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi

4) Katkı Payının Yatırıldığına dair dekont

5) Bir Adet Fotoğraf (fotoğrafların arkasına ad, soyad, kazanılan program adı yazılmalıdır)

6) Ales Belgesi

Not

1) Öğrenim ücretleri hakkında bilgi için tıklayınız.

2) Eğitim dili İngilizce olan programı kazanan adaylardan, yukarıdaki belgelere ek olarak Yabancı Dil Belgesi de istenmektedir.

3) Yabancı Uyruklu Öğrenciler; yukarıda belirtilen belgelere ek olarak son 3 yıl içinde alınmış TÖMER (Türkçe Yeterlik Belgesi) getirmelidirler.