2017-2018 Güz Dönemi-1 Mezuniyet İşlemleri e-Başvuruları Başladı

2017-2018 Güz Dönemi-1 Mezuniyet e-başvuruları başlamıştır. İlgili dönem içerisinde Mezun olmayı planlayan öğrencilerimiz; lisansustu.yildiz.edu.tr adresindeki "Mezuniyet İşlemleri" kısmından e-başvuru yapmalı ve başvuru esnasında yayınlarını sisteme yüklemelidir.

Mezuniyet İşlemleri e-Başvurusu yapmak için tıklayınız.

BAŞVURU ESNASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

-Mezuniyet için gerekli minumum yayın şartları için tıklayınız. (Enstitüye kayıt tarihlerine göre yayın şartları değişmektedir)

-Sisteme yüklenecek belgeler hakkında dikkat edilmesi gereken hususlar için tıklayınız.

BAŞVURU ESNASI VE SONRASI SÜREÇ

AŞAMA 1 AŞAMA 2 AŞAMA 3 AŞAMA 4

Öğrenci Mezuniyet başvurusunu yapar, yayınlarını sisteme yükler ve onaylar.

-Öğrenci Mezuniyet başvurusu yapıp onayladıktan sonra enstitü tarafından değerlendirmeye alınacak ve onaylanıp/reddedildiği hususunda öğrenciye e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. (öğrenci aynı zamanda sistemden başvuru durumunu görüntüleyebilir)

Başvuru yapan tüm öğrencilerin yayın bilgileri Enstitümüz tarafından değerlendirilir.

Öğrencinin minumum yayın şartını sağlayıp/sağlamadığı tespit edilir ve öğrenciye mail yoluyla bilgilendirme yapılır. (öğrenci aynı zamanda sistemden başvuru durumunu görüntüleyebilir)

Yayın şartını sağlayan öğrenciler; "Mezuniyet Yayın Şartı Onay Formu" nu ve diğer gerekli belgeleri Mezuniyet takviminde belirtilen "Tezin İlk Teslimi" tarihleri arasında ilgili birime teslim eder.

-Öğrenciler "Mezuniyet Yayın Şartı Onay Formu"nu

lisansustu.yildiz.edu.tr sayfasından

->Mezuniyet İşlemleri-> Başvuru

kısımlarına tıklayarak ulaşabilir ve çıktısını alabilir. (Aynı zamanda ilgili form, yayınları onaylanan öğrencilere e-posta olarak ta gönderilecektir)

Not: Tezin İlk Teslimi sürecinde gerekli evraklar ve tüm ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Ayrıntılı Yüksek Lisans Süreci

Ayrıntılı Doktora Süreci

Öğrenci Mezuniyet takviminde belirtilen Diğer Süreçleri de eksiksiz olarak yerine getirir.

Detaylı bilgi için "Mezuniyet Takvimimizi" inceleyebilirsiniz.