100-2000 YÖK Doktora Bursu Başvuru Sonuçları

YÖK 100-2000 Doktora Bursu 2017-2018 Güz dönemi süreci tamamlanmıştır.  Başarılı olan adaylar için tıklayınız.

Başarılı bulunan adayları tebrik ederiz.

Başarılı bulunan adaylar için önemli hususlar;

1. 1. Yıldız Teknik Üniversitesi Doktora öğrencisi olan kişiler Adli Sicil kaydı ve şu an için herhangi bir kurum/kuruluşta SGK’lı olarak çalışmadıklarını gösteren belgeyi(E-devlet sisteminden alınabilir) belirtilen tarihlerde Enstitüye teslim etmelidirler.
  2.
  3. 2. Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi olmayan adaylar ise, 1 nolu madde de belirtilenlere ek olarak ALES belgesi, Yabancı Dil belgesi, Yüksek Lisans Diploması ve Yüksek Lisans Transkript belgelerinin orijinallerini Fen bilimleri Enstitüsüne iletmeleri gerekmektedir.
  4.
  5. 3.Başarılı bulunan öğrencilerin isimleri Yükseköğretim Kuruluna iletilecek ve nihai onay sürecinden sonra bursiyerler kesinleşecektir.
  6.
  7. 4.Bursların yatırılabilmesi için bursiyerlerin herhangi bir İş Bankası Şubesinden kendi adına hesapları bulunmalıdır.

İlgililere duyurulur.